Chcete být hrdinou Vánoc? S našimi tipy na vánoční dárky pro Apple geeky zabodujete

Vánoční svátky se blíží a vy opět hledáte, čím potěšit své blízké a milované. Pro fanoušky jablíčkové technologie však nebylo a nebude lepšího dárku než pečlivě vybrané příslušenství, které rozšíří a obohatí jejich Apple ekosystém.

Pokud máte v rodině nebo mezi přáteli nadšence, kteří se neodloučí od svého iPhonu nebo Apple Watch, máme pro vás několik tipů na vánoční dárky, které rozzáří oči a zahřejí srdce.

 

Dárky pro ty, jejichž svět se točí kolem jablka

Začněme u základu, u iPhone, který je pro mnohé středobodem digitálního vesmíru. Představte si, že váš dárek se stane oním kamínkem, který rozvíří hladinu technologického jezera a vytvoří vlny radosti v životě obdarovaného.

Jak toho dosáhnout? S balíčkem příslušenství pro iPhone plným užitečných a stylových doplňků.

AirTag

AirTag představuje skvělou ochranu všeho cenného před ztrátou. Stačí jeden připevnit na svazek klíčů a jiný vložit třeba do kapsy batohu nebo do peněženky. V aplikaci jsou pak všechny cennosti ihned viditelné na mapě. Samozřejmě včetně Apple zařízení nebo blízkých přátel.

Designové pouzdro pro Applezemšťany

Kvalitní pouzdro nejen ochrání Apple, ale zvýrazní jeho elegantní design. Díky bohaté nabídce různých odstínů, stylů a typů krytů snadno vyberete ten ideální módní doplněk na míru všem pohlavím a tvorům na jablečné dráze.

Powerbanka RhinoTech 10000mAh 10W Black

Díky kapacitě 10 000 mAh powerbanka RhinoTech poskytne minimálně dvě plná nabití iPhonu. Tento praktický pomocník je vybaven dvěma USB-A výstupními porty, umožňujícími současné nabíjení dvou zařízení, a jedním USB-C portem s výkonem až 10 W.

Jabko tip: 5v1 pack pro iPhone

Exkluzivní balíček iPhone příslušenství výrobce Epico obsahuje vše, co geek potřebuje k dokonalé ochraně a efektivnímu nabíjení telefonu. V pečlivě sestaveném setu najdete silikonový kryt, tvrzené sklo se sadou na jeho aplikaci, nabíjecí adaptér 20W (USB-C), kabel 1m (Lightning – USB-C) a mini auto nabíječku (USB-C).

 

A čím udělat radost milovníkům Apple Watch? 

Jednoznačně novým stylovým řemínkem Apple Watch! Sportovní styl řemínku vyberte pro geeky milující pohyb. Elegantní kožené či textilní řemínky pro ty, kteří žijí módou či byznysem.

A pokud hledáte opravdu velkolepý dárek, proč neobdarovat někoho přímo nejnovějšími Apple Watch? Je to jako když dáte někomu kouzelný kompas, který mu bude neustále ukazovat správný směr, monitorovat jeho zdraví a udržovat ho ve spojení se světem.

 

Vánoce jsou časem, kdy i malá gesta mohou mít velký význam. Ať už vyberete jakýkoli dárek, nezapomeňte, že nejcennější je pozornost a láska, kterou k němu přiložíte. 



×